Olmsted, John & Coen Hilbrink - Achter de linies. Een geheime o

Schrijver:
Titel: Achter de linies. Een geheime operatie in Nederland, 1944.
Taal: Nederlands
Uitgever: SDU, 's-Gravenhage
Bijzonderheden: Paperback, 1990, 111 blz.
Prijs: € 8,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In de nacht van 11 op 12 september 1944 werd de Amerikaanse officier Olmsted bij Wierden gedropt om samen met het verzet de grote luchtlandingsoperatie Market Garden te ondersteunen. De geallieerde opmars komt echter in de Betuwe tot stilstand. Na de geallieerde nederlaag in de Slag om Arnhem zit Olmsted met zijn team in de val. Twee maanden lang zwerft hij in het bezette Noord-Oosten van Nederland rond, voordat hij in november weer naar het bevrijde zuiden ontsnapt. Zijn herinneringen aan die periode schreef hij direct na afloop van de oorlog op. Veertig jaar later overhandigde hij dit manuscript aan de zoon van een van de gesneuvelde Twentse leiders van het verzet, de historicus Coen Hilbrink. Deze vertaalde en bewerkte het manuscript en zorgde ervoor dat het werd uitgegeven.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.