André F. Troost - Zo vrolijk als een vlinder / geloven: blijmo

Schrijver:
Titel: Zo vrolijk als een vlinder / geloven: blijmoedig en bescheiden
ISBN: 9789033818912
Taal: Nederlands
Uitgever: Ark Media
Bijzonderheden: 2009 / 191pp / Paperback / In Zo Goed Als Nieuwstaat
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

Zelden verschijnt er binnen ons taalgebied een boek waarin theologische kennis zo toegankelijk en praktisch (mee)gedeeld wordt. André Troost verrijkt ons opnieuw met een persoonlijk, diepzinnig én blijmoedig boek. Ieder hoofdstuk heeft een aantal besprekingsvragen, waardoor het boek ook geschikt is als persoonlijk dagboek of voor bijbelstudiekringen.

André Troost heeft de brief van Paulus aan de gemeente te Kolosse als leidraad voor dit boek gekozen. Er zijn al veel boeken verschenen die op een grondige manier deze brief behandelen en daarbij allerlei verschillende theologische visies benadrukken. Dit boek moet niet op de stapel van dergelijke doorwrochte studies worden gelegd, maar moet in handen komen van blijmoedig gelovige lezers die bovenal willen genieten van de rijke inhoud van het Woord. Troost zelf schrijft hierover: 'Telkens wanneer ik de brief aan de Kolossenzen lees, moet ik aan een vlinder denken. Dat zal wel zijn omdat Paulus in deze brief zo uitbundig spreekt over het nieuwe bestaan dat wij dankzij Christus hebben. Uit de cocon van onze oude mens bevrijd, zijn wij met Hem verrezen in het licht van een nieuw bestaan. Daarom moeten we ons ook richten 'op wat boven is, niet op wat op aarde is.''
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

André F. Troost - Zo vrolijk als een vlinder / geloven: blijmoedig en bescheiden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.