Broek, P.J. van den - Oefenboek Infectieziekten

Schrijver:
Titel: Oefenboek Infectieziekten
ISBN: 9789035226654
Taal: Nederlands
Uitgever: Reed business
Bijzonderheden: 2005 / 368pp / Paperback / In Zeer Goede tot Zo Goed Als Nieuwstaat
Prijs: € 26,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

Welke diagnostische tests doet u om de diagnose ziekte van Pfeiffer uit te sluiten of te bevestigen? Welke verwekkers komen veel voor bij rechtszijdige endocarditis bij intraveneuze-drugsgebruikers? Dit zijn twee willekeurige vragen uit een van de casussen in dit Oefenboek infectieziekten. Aan de hand van 33 casussen oefent u vaardigheden als het formuleren van een medisch probleem, het opstellen van een differentiaaldiagnose, het maken van een diagnostisch plan en het kiezen van een antimicrobiële behandeling.

Een aantal vragen in dit boek is gebaseerd op afbeeldingen van huidafwijkingen, preparaten van feces en kleuringen van sputum. Om deze vragen te kunnen beantwoorden, is een juiste interpretatie van het beeld noodzakelijk. Daarom zijn de afbeeldingen in zwart/wit in de betreffende casus opgenomen én achter in het boek in full colour.

Dit oefenboek beoogt kennis die eerder is opgedaan tijdens het bestuderen van een leerboek, toe te passen in de medische praktijk. De casussen zijn gebaseerd op werkelijke situaties. Situaties waarin het misschien niet helemaal gaat volgens het boekje. Echter, daarom zijn ze juist leerzaam en om die reden opgenomen in dit oefenboek.

Het Oefenboek infectieziekten is geschreven voor studenten geneeskunde. Voor een optimaal gebruik van het oefenboek dienen een leerboek infectieziekten of medische microbiologie en een computer met internetverbinding onder handbereik te zijn
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Broek, P.J. van den - Oefenboek Infectieziekten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.