Marie Corelli - Ziska, het raadsel van een verdorven ziel

Schrijver:
Titel: Ziska, het raadsel van een verdorven ziel
Taal: Nederlands
Uitgever: 's-Gravenhage BLANKWAARDT & SCHOONHOVEN zj.
Bijzonderheden: geb. hardcover in groen linnen 200pp in zeer goede staat
Prijs: € 14,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Het fascinerende aan boeken als van Marie Corelli is dat je maar een paar ‘morele’ thema’s hoeft om te keren – en natuurlijk een hoop onzin overboord moet gooien – om in de buurt van een meesterwerk te komen. Het is het geheim van het bestsellerschema, dat een sjabloon is en dat, op kleine aanpassingen aan tijd en mode na, tot in lengte van dagen kan worden gerecycled.


Corelli heeft lang geteerd op wat rond de toenmalige eeuwwisseling een onverslijtbaar roman-ingrediënt leek: de exotiek, de Blavatskyleer en de pseudo-religiositeit van duivels, heilanden en jonge nonnen. De ondoorgrondelijke Egyptische godenleer was bijvoorbeeld een dankbaar terrein. De Nijlroman Ziska – ondertitel: ‘het raadsel van een verdorven ziel’, droeg ze op aan ‘de tanpassingen aan tijd en mode na, tot in lengte van dagen kan worden gerecycled.
hans levende reïncarnatie van Araxes’.

Mary Mackay (1 May 1855 – 21 April 1924), known by her pseudonym Marie Corelli (/kəˈrɛli/,[1][2] also UK: /kɒˈ-/,[3] US: /kɔːˈ-, koʊˈ-/[3][4]), was an English novelist and mystic.

She enjoyed a period of great literary success from the publication of her first novel in 1886 until World War I. Sales of Corelli's novels exceeded the combined sales of popular contemporaries, including Arthur Conan Doyle, H. G. Wells, and Rudyard Kipling, although critics often derided her work as "the favourite of the common multitude".
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.