Pol Hauspie - Priester. muzikant. piloot

Schrijver:
Titel: Priester. muzikant. piloot
ISBN: 9789028956278
Uitgever: Pelckmans
Bijzonderheden: Kaft met krasjes, deukjes, omgekruld of slijtage aan de randen. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2010. Taal: Nederlands.
Prijs: € 16,30
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Sedert de teloorgang van het bedrijf L&H in 2001 bleef mede-oprichter Pol Hauspie in de schaduw, ver weg van pers en media. Nu het verdict gevallen is, treedt hij voor het eerst naar buiten.

In zijn boek Priester, Muzikant, Piloot verhaalt Hauspie niet alleen over de bloei en het faillissement van de taaltechnologische onderneming, maar ook over wat deze ondergang in zijn persoonlijk leven teweeg bracht, hoe hij tabula rasa maakte, een nieuw leven begon.

Pol heeft zijn lesje geleerd. En die ervaringen wil hij delen met al wie bereid is te leren uit zijn fouten. Met als doel er voor te zorgen dat deze geschiedenis zich nooit meer herhaalt.

Hauspies verhaal is een boeiende les voor elke manager!
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pol Hauspie - Priester. muzikant. piloot