M. Thiriar - Porsche Epic Volume I/ L'Epopee Porsche Tome I 187

Schrijver:
Titel: Porsche Epic Volume I/ L'Epopee Porsche Tome I 1875-1948 (English and French Edition)
ISBN: 9782960009958
Uitgever:
Bijzonderheden: Als Nieuw
Prijs: € 120,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Het boek is in prima staat en is misschien 1 keer of nooit gelezen en de kaft kan lichte gebruikerssporen vertonen. De pagina's zijn "nieuw" en hebben geen vale plekken en/of notities en/of onderlijningen noch fluo. Geen geschrijf op pagina's.

The King of Books

The King of Books uit Brasschaat

Logo The King of Books

Wij verzenden onze boeken vanuit ons magazijn in België via bPost. Uw bestelling wordt na, betaling, 2 tot 3 werkdagen later geleverd. U kan kiezen uit "bPOST BE" Pickup-point (goedkoopst) of "bPOST BE" en "NL" Track & Trace. (thuislevering) 1. bPost Pickup-Point BE = €5 2. bPost Thuislevering BE = €5,5 3. bPost Thuislevering NL = €7,25

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij The King of Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met The King of Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en The King of Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van The King of Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • The King of Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.