Gramellini, Massimo - De laatste regel van het sprookje

Schrijver:
Titel: De laatste regel van het sprookje
ISBN: 9789023458555
Taal: Nederlands
Uitgever: Cargo
Bijzonderheden: 2011 / paperback / 253 pag. / 310 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
Tomàs is een mens als ieder ander. Hij is onzeker en hoewel hij dat graag wil veranderen, weet hij niet hoe. Zijn leven is dan ook een continue vlucht. Maar op een avond bevindt hij zich opeens in de mysterieuze Thermen van de Ziel, waar de vonk van nieuwsgierigheid – die in ieder kind sluimert – weer in hem wordt ontstoken. Is hij dood, droomt hij, of is hij terechtgekomen in een magisch parallel universum?

Zo begint een symbolische reis waarbij Tomàs door bijzondere ontmoetingen geconfronteerd wordt met zijn denkwijze, zijn verleden en toekomst, en met zijn ultieme verlangen: het vinden van een zielsverwant. Na een reeks avontuurlijke beproevingen komt hij uiteindelijk tot de laatste regel van het sprookje, het ogenschijnlijk simpele 'ze leefden nog lang en gelukkig'.

Recensie(s)
De auteur (*Turijn 1960) is journalist, verbonden aan de krant La Stampa. 'De Laatste Regel van het Sprookje' is zijn eerste roman, hoewel bij de aanduiding roman kanttekeningen kunnen worden geplaatst. Het is vooral een sprookje: er gebeuren steeds dingen die in de echte wereld niet kunnen. Het boek beschrijft een symbolische reis van iemand die zijn zelfvertrouwen kwijt was, het zogezegd niet meer zag zitten, en hoe hij door een verblijf in de 'thermen van de ziel' uit die crisis genezen tevoorschijn kwam. Het verhaal is zwaar beladen met personen en zaken die een symbolische betekenis hebben. Ongeveer elke zin bevat wijze lessen, nuttige overwegingen, geforceerd gevatte formuleringen. Voor de literatuurlezer is het een al te geconstrueerd, bloedeloos verhaal, maar het boek zal liefhebbers van verhalen over spirituele groei mogelijk aanspreken. Het is een bestseller in Italie. De moedige vertaler heeft hier en daar een steek laten vallen. Kleine druk.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gramellini, Massimo - De laatste regel van het sprookje Gramellini, Massimo - De laatste regel van het sprookje Gramellini, Massimo - De laatste regel van het sprookje

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.