Verlinden, Huub met Jes Jansen-van Sprakelaar. - Ontmoet jezelf

Schrijver:
Titel: Ontmoet jezelf
ISBN: 9789080175273
Taal: Nederlands
Uitgever: Marcos
Bijzonderheden: 2010 4e druk / paperback / 268 pag. / 397 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
OntMoet Jezelf We kijken in de spiegel en we zien een mens. Maar wie is die mens? Ben ik "ik"? Ben ik "jij"? Ben ik "wij"? Ben ik mijn vader? Ben ik mijn moeder? Ben ik misschien zelfs mijn grootouders? Dit boek is geschreven om daar voor jezelf duidelijkheid in te krijgen. Na het lezen van OntMoet Jezelf kan geen mens meer zeggen: "Ik ben nog steeds dezelfde als vóór het lezen van dit boek". Ontmoet en ont-moet jezelf.

Recensie(s)
Werkelijke genezing geschiedt vanuit jezelf. Door een bewustwordingsproces van de omgang met jezelf, met anderen en met de gebeurtenissen in je leven, kun je tot belangrijke inzichten komen. Dit boek ligt in het verlengde van bekende werken als 'Je kunt je leven helen' van Louise Hay* of 'De zin van ziek zijn van Dethlefsen**. Het verschil is de zelfwerkzaamheid van dit boek, met handige tips in de inleiding. De eenvoudige woordkeus, korte zinnen en algehele opzet maken het geheel toegankelijk. Ook de praktische en herkenbare situatieschetsen dragen hiertoe bij. Soms doen de retorische vragen wat kinderlijk aan, maar de boodschap komt wel duidelijk over, ook door de nadrukkelijke typografie. Vooral de hoofdstukken over de ouder-kindrelatie zijn verhelderend met veel voorbeelden die praktisch toepasbaar zijn. Het geheel geeft inzicht in hoe je door aanleg, opvoeding en maatschappij geconditioneerd bent en hoe je dit kunt doorbreken.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 gram tot 2 kilo € 3,60 Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo) Verzendkosten: BELGIË: € 6,85 via DPD DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Verlinden, Huub met Jes Jansen-van Sprakelaar. - Ontmoet jezelf Verlinden, Huub met Jes Jansen-van Sprakelaar. - Ontmoet jezelf Verlinden, Huub met Jes Jansen-van Sprakelaar. - Ontmoet jezelf

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.