Gepland onderhoud: van 3:00 - 4:00 uur
Vanwege onderhoud zal onze website tussen 3 en 4 uur deze nacht minder goed bereikbaar zijn. Onze excuses voor het ongemak.

Gawain, S., Noorbeek, R. - Creatief Visualiseren / je natuurlij

Schrijver:
Titel: Creatief Visualiseren / je natuurlijke verbeeldingskracht bewust gebruiken
ISBN: 9789020246247
Taal: Nederlands
Uitgever: AnkhHermes, Uitgeverij
Bijzonderheden: 7de Druk / 1995 / 140pp / Hardcover / In Zo Goed Als Nieuwstaat
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

Creatief visualiseren is de kunst van het gebruiken van mentale beelden en affirmaties om positieve veranderingen in je leven teweeg te brengen.
Deze inspiratiekaarten bevatten een bloemlezing van krachtige en inspirerende teksten uit het werk van Shakti Gawain, een van de eerste en bekendste auteurs op het terrein van persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Toegevoegde commentaren en geleide meditaties omlijsten deze citaten en met behulp van de standaard kun je de kaarten gebruiken als dagelijkse bron van inspiratie of voor visualisatie. Shakti's warme en bemoedigende 'stem' geeft je kracht bij het streven naar je doelen en naar meesterschap in je leven.

Inspirerende teksten die je bekrachtigen op je pad van spirituele groei
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gawain, S., Noorbeek, R. - Creatief Visualiseren / je natuurlijke verbeeldingskracht bewust gebruiken

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.