boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Tulder - knippen & scheren voor vier aardappelen

Schrijver:
Titel: knippen & scheren voor vier aardappelen
ISBN: 9789074891035
Uitgever: Amsterdam Publishers
Bijzonderheden: 1995, paperback, goede staat, Juist door de eenvoudige cameravoering zijn de zwart-witfoto's van een onthutsende openhartigheid.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Recensie(s)
Amsterdam in de jaren veertig. Oorlog en wederopbouw. Waren de delen een en twee van deze serie gewijd aan de jaren twintig en dertig, het derde deel wordt hoofdzakelijk bepaald door de dramatische gebeurtenissen van de Tweede Wereldoorlog en de bezetting van Amsterdam door de Duitsers. Bij de samenstelling van dit boek is, naast privé-verzamelingen, onder meer geput uit fotomateriaal van het Rijksinstituut voor Oorlogsdocumentatie en het Verzetsmuseum. Daarnaast heeft een vijftal bekende Nederlanders een foto uit de periode 1940-1945 gekozen, die hen het felst heeft getroffen. Het gepubliceerde fotomateriaal toont naast de gruwelen van een oorlog het aanpassingsvermogen van de mens aan elk denkbare situatie. De opbouw van het boek verloopt van traag landelijk via confronterend geweld naar de euforie van de bevrijding en de eerste magere jaren van de wederopbouw. Juist door de eenvoudige cameravoering zijn de zwart-witfoto's van een onthutsende openhartigheid. De teksten zijn puur ondersteunend.
(Biblion recensie, Ruud Booms.)
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tulder - knippen & scheren voor vier aardappelen