Klep, Christ. Gils, Richard van. - Van Korea tot Kabul. De Ned

Schrijver:
Titel: Van Korea tot Kabul. De Nederlandse militaire deelname aan vredesoperaties sinds 1945.
Taal: Nederlands
Uitgever: Sdu.
Bijzonderheden: 2005, 3de herz. druk, 543 pagina's, softcover, zw/w. en kleurenfoto's, kaarten, mooi exemplaar.
Prijs: € 17,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In 1999 verscheen de eerste druk van 'Van Korea tot Kosovo', een uitgave over de Nederlandse militaire deelname aan gevechts- en vredesoperaties sinds 1945. Deze derde geheel geactualiseerde druk is bijgewerkt tot voorjaar 2005. Ook de titel heeft men - toepasselijk - aangepast: 'Van Korea tot Kabul'. Tussen 1945 en 2005 hebben meer dan honderdduizend Nederlandse militairen van alle krijgsmachtdelen deelgenomen aan meer dan vijftig verschillende operaties over de gehele wereld. In deze publicatie wordt een historisch overzicht gegeven van deze politieke en militaire inspanning. Het rijk geïllustreerde boek bestaat uit twee delen. In deel 1 schenkt men aandacht aan de politieke overwegingen van Nederland om lid te worden van de Verenigde Naties, de besluitvorming rond deelname aan de diverse missies en de zeer uiteenlopende ervaringen. In het tweede deel van het boek geeft men een chronologisch overzicht van alle missies waaraan Nederland heeft deelgenomen. Elke beschrijving opent met en aantal kerngegevens als de duur van de deelname, achtergronden, mandaat en taken van de missie. De meeste aandacht gaat echter uit naar het Nederlandse aandeel in de betreffende missie. Dit vlot geschreven boek is voorzien van unieke foto's en uitstekende overzichtskaarten. Standaardwerk over de Nederlandse deelname aan vredesmissies.
Verder lezen

Famous Grauss uit Breda

Verzendkosten: in Nederland brievenbusbestelling tot 2 kilo - € 4,35 (Track and Trace), Pakket tot 10 kg. - € 6,95 (Track and Trace). Verzending via PostNL. Is er na 24 uur geen reactie op uw vraag/bestelling, controleer dan A.U.B. uw spam-box. Wegens de hoge porto- en bankkosten kunnen er helaas geen bestellingen uit de USA meer gedaan worden.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Klep, Christ.  Gils, Richard van. - Van Korea tot Kabul. De Nederlandse militaire deelname aan vredesoperaties sinds 1945.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Famous Grauss

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Famous Grauss
  • Na uw bestelling ontvangen u en Famous Grauss een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Famous Grauss vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Famous Grauss kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.