Daniken, Erich von - De dag dat de Goden kwamen

Schrijver:
Titel: De dag dat de Goden kwamen
ISBN: 9789021832708
Taal: Nederlands
Uitgever: Sijthoff
Bijzonderheden: 1984 / gebonden met SO / 319 pag. / 712 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
In De dag dat de goden kwamen vertelt Von Daniken weer geheimzinnige, avontuurlijke verhalen die de mensheid nog altijd voor een raadsel plaatsen - over de steden en bouwwerken van de Maya’s, hun perfecte wegennet, hun ingenieuze kanaliseringsstelsels, hun onderaardse observatoria en hunastronomischegebouwen. Hijverteltover de vernietiging van de Maya-handschriften en hoe zij werden herontdekt, over waarnemingen die duizenden jaren teruggaan, naar een tijd toen er nog helemaal geen Maya’s waren. Hij vertelt over de twee Maya-kalenders, een voor de goden en een voorde mensen, die beide die onheilspellende begindatum hebben: 11 augustus 3114 v. Chr. Wat was de dag waarop de goden kwamen ? En wat gebeurde er toen ? Is de aarde al eens verwoest? De kalendercycli tonen aan dat er ooit een godenplaneet is geweest, vanwaar de ’verschrikkelijke wezens’ naar de aarde kwamen. In Teotihuacón beraadslaagden zij over het lot van de mensheid. Een wijze Hopi-indiaan vertelde Erich von Daniken de overgeleverde mythen van zijn volk - hoe de Katchina, wezens uit het heelal, aan het begin der tijden zijn voorvaderen de kennis bijbrachten die ons nu bij de Maya’s zo fascineert.
Uit deze overleveringen en zijn vermoedens over de stenen getuigen van de historie en prehistorie van de Middenamerikaanse volkeren trekt Erich von Daniken conclusies die menig wetenschapper zullen shockeren. Conclusies die uit het verleden naar de toekomst wijzen, zo spannend en visionair als zelfs science-fiction niet kan zijn.
Toon minder
Recensie(s)
Een boek zoals Von Daniken er al zoveel geschreven heeft. Zijn hypothesen zijn bekend: een kosmische ramp heeft in het verleden de geschiedenis ingrijpend beinvloed; onze technologische beschaving is niet de eerste op aarde; de aarde heeft ooit bezoek gehad van kosmonauten uit buitenaardse beschavingen (zie titel). Even bekend is de manier waarop hij deze hypotheses denkt te bewijzen: door te wijzen op raadsels rond mythen, manuscripten en bouwwerken uit oude culturen, en vervolgens te zeggen: zie je wel. Die cultuur is in dit boek die van Maya's en Azteken. De hypothese: kosmonauten zijn hier geweest op 11-8-3114 v.C. Het boek is een rommelig geheel van namen en getallen, gesprekken en reisverslagen. Er staan prachtige foto's in, waaronder vele in kleur en soms over 2 pagina's (27 x 21).
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Daniken, Erich  von - De dag dat de Goden kwamen Daniken, Erich  von - De dag dat de Goden kwamen Daniken, Erich  von - De dag dat de Goden kwamen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.