Herzberg, Judith - Judith Herzberg. Gedichten. (Met een inleidi

Schrijver:
Titel: Judith Herzberg. Gedichten. (Met een inleiding van Janita Monna).
ISBN: 8710371002122
Taal: Nederlands
Uitgever: Trouw Amsterdam 2013 (Oorspr. uitgave G.A. van Oorschot/ Uitgeverij De Harmonie).
Bijzonderheden: Softcover/ paperback. Pg's. 75. Conditie: nieuw.
Prijs: € 6,85 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
' (...). Herberg geldt als een van de meest geliefde en meest gelezen dichters van Nederland. Van het Rainbow Pocketboek 'Doen en laten' (1994), een ruime bloemlezing van haar werk, zijn duizenden exemplaren verkocht. Net zoals de door haar bewonderde Poolse Nobelprijswinnaar Wislawa Szymborska is ze een dichter met een geheim: wat haar gedichten nu eigenlijk zo goed en zo populair maakt is niet zo een-twee-drie te zeggen. Het zijn kleine, precieze observaties uit het dagelijkse leven en de grote, raadselachtige
wereld. Daarbij valt Herzbergs oog vaak op wat zich buiten het centrum van die wereld afspeelt. (...)'.
Janita Monna in haar Inleiding.
Een kostbaar bundeltje poëzie.
Verder lezen

jsgoodbook uit Zaltbommel

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven. Reclames ten allen tijd binnen vijf dagen.
De verzendkosten bedragen € 2,73 oplopend tot eventueel € 4,50 (= brievenbusformaat) en € 7,25 = (bezorg- pakketpost (= tarieven binnen Nederland).
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Herzberg, Judith - Judith Herzberg. Gedichten. (Met een inleiding van Janita Monna). Herzberg, Judith - Judith Herzberg. Gedichten. (Met een inleiding van Janita Monna). Herzberg, Judith - Judith Herzberg. Gedichten. (Met een inleiding van Janita Monna). Herzberg, Judith - Judith Herzberg. Gedichten. (Met een inleiding van Janita Monna). Herzberg, Judith - Judith Herzberg. Gedichten. (Met een inleiding van Janita Monna).

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij jsgoodbook

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met jsgoodbook
  • Na uw bestelling ontvangen u en jsgoodbook een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van jsgoodbook vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • jsgoodbook kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.