Feith, J. (tekst); Vlijmen, B. van/Jansen, W. (platen en plaatjes naar

Schrijver:
Titel: Zwerftochten door ons land "Limburg"
Taal: Nederlands
Uitgever: Zaandam, Koek- en Beschuitfabriek v/h Hille & zoon, 1936
Bijzonderheden: halflinnen, 100 pp. (+register op achterplat); (OOK voor alle plaatjesalbums LOSSE plaatjes ZOEKDIENST)
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Compleet.

plaatjesalbumplaatje

particulier

plaatjesalbumplaatje uit Soesterberg

PLAATJESALBUMPLAATJE is een Boekwinkeltje dat niet alleen plaatjesalbums aanbiedt, maar sinds kort ook ander gedrukt werk. Alle boeken verkeren in goede staat tenzij anders aangegeven. Alleen kleine gebreken worden niet altijd vermeld. Bestellingen kunnen helaas niet worden opgehaald en verzending vindt alleen plaats via post nl.
Ing. betekent ingenaaid oftewel paperback; karton of linnen betekent gebonden in gekartonneerde of linnen band.
De plaatjesalbums zijn compleet en in goede staat. Slechts kleine gebreken als een naam voorin of een gebruikelijke lichte 'foxing' worden niet altijd vermeld. Wij bieden alleen de originele albums aan, dus niet de vele facsimile-herdrukken die vanaf de jaren '70 werden uitgegeven.
PLAATJESALBUMPLAATJES ZOEKDIENST. Sinds het internet zijn intrede heeft gedaan, zijn de prijzen voor plaatjesalbums flink gedaald. Vandaar ook dat het aantal antiquaren dat zich bezighoudt met losse plaatjes behoorlijk gedaald is.
Behalve voor complete albums kunt u bij ons ook terecht voor een plaatje (of plaatjes) om een album compleet te maken. Het aantal te bestellen plaatjes waarbij het nog loont een album compleet te maken is afhankelijk van de prijs van een bijbehorend compleet album. Maar zoals u aan de prijzen van complete albums kunt zien, zal het vaak voordeliger zijn een compleet album aan te schaffen dan een groot aantal plaatjes.
U kunt bij ons terecht voor al uw plaatjesvragen en u krijgt van tevoren een vrijblijvende prijsopgave, die altijd alleen wordt gegeven als alle door u gezochte plaatjes voor een album voorradig zijn.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij plaatjesalbumplaatje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met plaatjesalbumplaatje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en plaatjesalbumplaatje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van plaatjesalbumplaatje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • plaatjesalbumplaatje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.