Crain Bakos, Susan - De seksbijbel voor vrouwen

Schrijver:
Titel: De seksbijbel voor vrouwen
ISBN: 9789057644269
Taal: Nederlands
Uitgever: Librero
Bijzonderheden: 2009 / softcover / 256 pag. / 1129 gram / gelezen en in goede staat; wel een scheurtje voorzijde/rug van 4-5 cm. (zie foto 4)
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Geweldige seks begint bij het leren van je lichaam en je verlangens, en het beheersen van de nieuwste seksuele technieken. De seks bijbel voor vrouwen is gebaseerd op nieuw onderzoek naar seksualiteit en is een handleiding voor je seksuele lichaam. Je maakt kennis met de nieuwe wetenschap van begeerte en met extatische technieken die seks voor jou - en hem - opwindender maken. Seksuele kracht begint met seksueel zelfvertrouwen. Sexpert Susan Crain Bakos neemt je mee op een opwindende reis langs de beste technieken, van masturbatie en orale seks te gemeenschap, die je moet beheersen om seksueel vaardig en bevredigd te worden. Ze behandelt elk onderwerp diepgaand en laat vrouwen van elke leeftijd aan het woord. De seks bijbel voor vrouwen brengt de beste seks van je leven binnen handbereik.

Recensie(s)
Dit boek is geheel gericht op vrouwen. Het ruimt veel vooroordelen en cliches uit de weg en bevat recente onderzoeksresultaten op het gebied van seksualiteit. Tevens heeft de auteur praktijkverhalen opgenomen en tips om mannen (en wie wil ook vrouwen) geweldig te kunnen beminnen. 'De seksbijbel voor vrouwen' bestaat uit een inleiding, vijf delen, 21 hoofdstukken en een uitgebreid trefwoordenregister. Het eerste deel, 'De seksuele respons', gaat over begeerte en opwinding. 'Het seksuele lichaam' behandelt onder meer het ouder worden en de gevolgen daarvan voor seks. In deel drie, 'Seksueel gedrag', worden veel manieren beschreven waarop seks bedreven kan worden. 'De seksuele fasen' en 'Hulpmiddelen' vormen de laatste delen van dit boek. Bijna elke pagina is voorzien van een erotische kleurenfoto. Meestal is deze illustratief, soms informatief en laat deze dan een bepaald standje zien bijvoorbeeld. Van dezelfde auteur verscheen eerder onder meer 'De seksbijbel' (2007)*.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Crain Bakos, Susan - De seksbijbel voor vrouwen Crain Bakos, Susan - De seksbijbel voor vrouwen Crain Bakos, Susan - De seksbijbel voor vrouwen Crain Bakos, Susan - De seksbijbel voor vrouwen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.