Zeijl, C. van - Centen en Sentiment / over de emoties van beleg

Schrijver:
Titel: Centen en Sentiment / over de emoties van beleggers
ISBN: 9789025461904
Taal: Nederlands
Uitgever: Business-Contact
Bijzonderheden: 3de Druk / 2001 / 111pp / Hardcover / In Zo Goed Als Nieuwstaat
Prijs: € 4,95
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

Beleggers zijn ook maar mensen en hun gedrag wordt ingegeven door menselijke emoties zoals angst, hebzucht, overmoed en kuddegedrag.
Centen & Sentiment gaat over het gedrag van beleggers en wat voor gevolgen dit heeft voor de koersen. De auteur belicht op heldere, instructieve maar ook lichtvoetige wijze de invloed van deze emoties op het koersverloop. Van eigen fouten leert de belegger het meest, maar leren van andermans fouten kan ook veel voordeel opleveren.
De auteur biedt inzicht in bijzondere effecten zoals eindejaareffect, zomereffect, de tirannie van de indexmakers en de invloed van experts, rogue traders, hypes en geruchten.
In het boek zijn ook veel tips opgenomen om te voorkomen dat het rendement teveel door emoties wordt bepaald. Een zeer toegankelijk en verfrissend boek dat iedere belegger zou moeten lezen.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zeijl, C. van - Centen en Sentiment / over de emoties van beleggers

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.