Dr. H.J. Witteveen - Tot de Ene / de weg van het universeel soe

Schrijver:
Titel: Tot de Ene / de weg van het universeel soefisme
ISBN: 9789020284577
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2006 / 188pp / Paperback / In Zo Goed Als Nieuwstaat
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

Het soefisme is een zoektocht naar die Ene mysterieuze geest, die ons allen en de hele schepping bezielt en leven geeft. Het gaat erom te ontdekken dat ons ware wezen, onze ziel, de uitstraling is van die ene geest. Dat licht en die liefde geven ons leven zin en richting. De nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen sluiten aan bij deze mystieke filosofie. Zo ontstaat een spiritueelwetenschappelijk wereldbeeld, dat weer eenheid en inspiratie in onze cultuur kan scheppen. Het gaat in het soefisme om het beleven van die ene geest, die beleving die ons diepste verlangen kan bevredigen. En het is ook die ene geest die het westen en het oosten, en in het bijzonder de islam en de westelijke cultuur weer in harmonie kan brengen.
Het universele soefisme ziet in de grote religies samenvloeiende wegen naar die Ene
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dr. H.J. Witteveen - Tot de Ene / de weg van het universeel soefisme

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.