Breeveld, Jaap, - De risico's van het denken. Het treffen tusse

Schrijver:
Titel: De risico's van het denken. Het treffen tussen Indiaanse spiritualiteit en techniek.
Uitgever: Rerun Produkties/ Jan van Arkel
Bijzonderheden: De traditionele indianen, met hun spirituele inzicht in de delicate samenhang tussen mens en natuur, moeten toezien hoe de overmacht van de westerse techniek steeds groter wordt. Zij kregen te maken met westerlingen als de spaanse conquistadores t...
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De risico's van het denken. Het treffen tussen Indiaanse spiritualiteit en techniek.De traditionele indianen, met hun spirituele inzicht in de delicate samenhang tussen mens en natuur, moeten toezien hoe de overmacht van de westerse techniek steeds groter wordt. Zij kregen te maken met westerlingen als de spaanse conquistadores t/m de atoomfysici.l Rerun Produkties/ Jan van Arkel . Utrecht 1992. Pb. Zeer goede staat.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij PSWELOVEYOU

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met PSWELOVEYOU
  • Na uw bestelling ontvangen u en PSWELOVEYOU een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van PSWELOVEYOU vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • PSWELOVEYOU kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.