Dalen, Natasha van en Ernst Evelo - De vrouw in mij kan het bet

Schrijver:
Titel: De vrouw in mij kan het beter Leiden door te dienen
ISBN: 9789025960643
Taal: Nederlands
Uitgever: Have, Ten
Bijzonderheden: 2010 / gebonden / 207 pag. / 417 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De kredietcrisis heeft ons ervan bewust gemaakt: er is een nieuw type leider nodig om het evenwicht duurzaam te herstellen. Volgens Natasha van Dalen en Ernst Evelo heeft de nieuwe leider niet alleen aardse, mannelijke energie nodig, maar evenzeer vrouwelijke, spirituele energie.

Nieuwe leiders willen leiden n dienen. Hun stijl vertoont volgens de auteurs van 'De vrouw in mij kan het beter!' een negental kernelementen, waaronder 'liefde', 'bewustzijn', 'moed' en 'het grote genieten'. Zij baseren zich op vele interviews met leiders die zij in hun eigen adviespraktijk ontmoetten. Uit cases wordt duidelijk dat een leider meer in balans is als mannelijke kwaliteiten zich verbinden met vrouwelijke. Zo ontstaat een completer en steviger leider. Door mannelijke zakelijkheid te verbinden met vrouwelijke spiritualiteit kun je als leider enorm aan (daad)kracht winnen en dienend zijn aan mensen, organisaties en maatschappij.

Recensie(s)
De kredietcrisis heeft ons ervan bewust gemaakt dat er een nieuw type leider nodig is om het evenwicht te herstellen. Volgens de auteurs heeft de nieuwe leider niet alleen aardse, mannelijke energie nodig, maar evenzeer vrouwelijke, spirituele energie. Nieuwe leiders willen leiden en dienen. Hun stijl vertoont een negental kernelementen, waaronder 'liefde', 'bewustzijn', 'moed' en 'het grote genieten'. De auteurs baseren zich op interviews met leiders die zij in hun eigen adviespraktijk ontmoetten. Uit cases wordt duidelijk dat een leider meer in balans is wanneer mannelijke kwaliteiten zich verbinden met vrouwelijke. Zo ontstaat een completer en steviger leider. Deze leiderschapsstijl is bekend geworden via Covey en andere servant leaders, oftewel dienende leiders, al gaan deze managementgoeroes meer uit van empathie dan van vrouwelijke spiritualiteit. De titel zorgt voor gefronste wenkbrauwen en daar hebben de schrijvers bewust voor gekozen. Voor lezers die al enige ervaring hebben met titels over leiderschap en die de visie over leiderschap weer eens van een andere kant willen bekijken. Overzichtelijke lay-out; het gebruik van managementtermen is niet te ver doorgevoerd.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dalen, Natasha van en Ernst Evelo - De vrouw in mij kan het beter   Leiden door te dienen Dalen, Natasha van en Ernst Evelo - De vrouw in mij kan het beter   Leiden door te dienen Dalen, Natasha van en Ernst Evelo - De vrouw in mij kan het beter   Leiden door te dienen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.