Delfos, Martine - Ontwikkeling in vogelvlucht / Ontwikkeling va

Schrijver:
Titel: Ontwikkeling in vogelvlucht / Ontwikkeling van kinderen en adolescenten / Deel 1
ISBN: 9789026522185
Taal: Nederlands
Uitgever: Pearson
Bijzonderheden: 2009, 399pp, paperback. Conditie is goed.
Prijs: € 14,95
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In ontwikkeling in vogelvlucht schetst Martine Delfos een gedegen beeld van de ontwikkeling van kinderen en adolescenten. In 22 kenschetsen wordt het werk van de belangrijkste theoretici op dit gebied in kort bestek per theoreticus uitgelegd. Het wordt ingeleid met een boeien historisch overzicht en een buitengewoon waardevol en diepgaand beeld van de oorsprong en reikwijdte van de huidige opvattingen over ontwikkelingspsychologie. Om nieuwe inzichten te kunnen plaatsen, is nodig te weten wat daar de wortels van zijn. Die wortels klinken vaak ongewoon fris en modern in de oren, zoals Rousseau die bijvoorbeeld in de achttiende eeuw al zei: ‘ We moeten onze kinderen niets leren, de ontwikkelingen gaan zo snel, we weten niet of ze de kennis van nu later wel zullen kunnen gebruiken.’ Hij vond dat er aangesloten moet worden bij de ontwikkeling van het kind. Dat is precies wat we nu proberen te doen…..
Verder lezen

In de Elfentuin uit Nijmegen

Logo In de Elfentuin

Verzendkosten vanaf 3,90 euro, binnen Nederland. In de Elfentuin is overgegaan in www.studioandarte.nl. Hier vindt u naast veel meer (kinder)boeken ook sieraden en leuke geschenken.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Delfos, Martine - Ontwikkeling in vogelvlucht / Ontwikkeling van kinderen en adolescenten / Deel 1 Delfos, Martine - Ontwikkeling in vogelvlucht / Ontwikkeling van kinderen en adolescenten / Deel 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij In de Elfentuin

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met In de Elfentuin
  • Na uw bestelling ontvangen u en In de Elfentuin een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van In de Elfentuin vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • In de Elfentuin kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.