Maurice Roelants - De jazz-speler. Kleine roman met één persona

Schrijver:
Titel: De jazz-speler. Kleine roman met één personage en zeven instrumenten zijnde een volledige slagwerk-batterij. Met zes lithographieën van Ramah. [GESIGNEERD]
Taal: Nederlands
Uitgever: Brussel | Maastricht: A.A.M. Stols, 1928.
Bijzonderheden: Meer afbeeldingen op www.artistiekbureau.com
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
1928. 202 x 143 mm. Ingenaaid. 68 p. Niet afgesneden. Gezet uit de Baskerville en gedrukt door F. Van Buggenhoudt in een oplage van 541 exemplaren. Geïllustreerd door Ramah. Eerste druk. Omslag ontbreekt. Achterzijde wat verbruind.
Nummer 13 van 500 Arabisch genummerde exemplaren, gedrukt op ‘gewoon papier’.
Opdracht van de auteur in blauwe inkt op pagina (3): ‘Wat uit Elzevier is gekomen | zal tot Herman Robbers | wederkeeren, | met de sympathiebetuiging | van M.Roelants. | Wemmel, 23 Nov. 28’.
In 1928 stond er een voorpublicatie van De jazz-speler in Elsevier’s Maandschrift, waarvan Herman Robbers hoofdredacteur was.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Maurice Roelants - De jazz-speler. Kleine roman met één personage en zeven instrumenten zijnde een volledige slagwerk-batterij. Met zes lithographieën van Ramah. [GESIGNEERD]

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Artistiek Bureau

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Artistiek Bureau
  • Na uw bestelling ontvangen u en Artistiek Bureau een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Artistiek Bureau vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Artistiek Bureau kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.