Toke Dampier - De Mandala en Wereldreligies

Schrijver:
Titel: De Mandala en Wereldreligies
ISBN: 9789077247228
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Akasha
Bijzonderheden: 2005 / 79pp / Paperback / In Zo Goed Als Nieuwstaat
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

In dit boek word je uitgenodigd een spirituele ontdekkingsreis te ondernemen en je al tekenend te verdiepen in de essentie van de grote wereldreligies. We starten de reis in het Midden-Oosten waar het jodendom, het christendom en de islam hun wortels hebben. Hierna reizen we door naar India, de bakermat van het boeddhisme en het land waar de mandala zijn oorsprong vindt. We vervolgen onze tocht naar China waar onder meer het confucianisme en het taoïsme worden aangehangen.
Het boek beschrijft het ontstaan en de essentie van de verschillende stromingen. Aan de hand van de vele getekende symbolen zie je de verschillen en de overeenkomsten tussen de religies. De symbolen zijn in een mandala geplaatst omdat deze vorm met zijn vaste basisstructuur bij uitstek geschikt is om een ordening te creëren in de vele aspecten van de verschillende geloofsrichtingen.
Het boek nodigt uit om zelf een keuze te maken uit de aangeboden voorbeelden en hiervan een mandala in eigen stijl te creëren. Op die manier is het mogelijk te onderzoeken welke symbolen en beelden voor jou als lezer uitdrukking geven aan de kern van een religie.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Toke Dampier - De Mandala en Wereldreligies

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.