Corfield, Richard - Lives of the Planets / A Natural History of

Schrijver:
Titel: Lives of the Planets / A Natural History of the Solar System
ISBN: 9780465028511
Taal: Engels
Uitgever: Basic Books
Bijzonderheden: 2012, 268pp, paperback
Prijs: € 9,50
Verzendkosten: € 5,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Lives of the Planets is een indrukwekkende reis door ons zonnestelsel, van de zon en gedegradeerde Pluto naar de Kuipergordel en voorbij de rand van de interstellaire leegte. Van de Neolithische computer die Stonehenge is, tot Galileo's telescoop tot de nieuwste zoektocht naar leven op andere planeten door Kepler. Richard Corfield beschrijft behendig de kleurrijke geschiedenis van de zich ontvouwende ontdekking van de mensheid en de geheimen van ons zonnestelsel. In dit tijdperk van ongekende ontdekkingen is Lives of the Planets een uitgebreid overzicht van onze groeiende kennis en van de geschiedenis hoe we hier zijn gekomen.
Verder lezen

Parimar Boeken uit Rotterdam

Logo Parimar Boeken

Portokosten voor de verzending zijn binnen Nederland 5,00 Euro. Voor de verzending naar Belgie vragen wij 8,75 Euro en naar Duitsland 9,00 Euro.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Corfield, Richard - Lives of the Planets / A Natural History of the Solar System

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Parimar Boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Parimar Boeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Parimar Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Parimar Boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Parimar Boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.