Kübler-Ross, E. - Woorden die Sterken en Troosten

Schrijver:
Titel: Woorden die Sterken en Troosten
ISBN: 9789069635170
Taal: Nederlands
Uitgever: Altamira-Becht
Bijzonderheden: 3de Druk / 2003 / 96pp / Paperback / In Zo Goed Als Nieuwstaat
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

Met is aan het werk van Ttisabetfi Xübter-Ross te danken dat er wereldwijd aandacht is gekomen voor stervensbegeleiding. Zonder de pijn van het afscheid te ontkennen schenkt 'Elisabetfi Xübler'Ross de lezer woorden die kunnen sterken en troosten in de zo belangrijke fase van het teven: het afscheid nemen en het sterven. In eerlijke en rechtstreekse bewoordingen spreekt zij over de vragen waar iedereen mee te maken krijgt. 'Waarop moetje attent zijn wanneer je met stervenden samen bent? Op welke manier kun je een stervende ofde verwanten van een zo juist gestorvene het beste bijstaan? Aoe ga je zeom met het verlies van een naaste? Tlisabetfi Xübler-Ross maakt ook duidelijk dat wij eerst de angst voor de dood en het sterven moeten verliezen voordat wij werkelijk vrij kunnen leven. et is een boek datje als ouder aan je kind kunt geven, als vriend aan een vriendin. Met is een boek datje sterkt in het leven en je troost in de laatste levensfase.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kübler-Ross, E. - Woorden die Sterken en Troosten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.