Williams, Adam - De laatste resten van de keizer.

Schrijver:
Titel: De laatste resten van de keizer.
ISBN: 9789024554249
Taal: Nederlands
Uitgever: Sijthoff
Bijzonderheden: 2006, Paperback, 687 pp. Vertaling: Bob Snoijink
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
1921. China heeft zijn laatste keizer verloren. de grote Ching-dynastie is verleden tijd. Overal zijn onlusten, een burgeroorlog dreigt uit te breken. Loyaliteit blijkt voortdurend te verschuiven.
In die turbulente wereld arriveren twee jonge vrouwen, die na hun studie in Oxford terugkeren naar hun geboorteland China. De jonge Catherine Cabot was verpleegster tijdens de Russische revolutie en wil haar ervaringen met dood en ellende zo snel mogelijk vergeten. Ze raakt vervolgens verstrikt in een driehoeksverhouding. Haar studievriendin Yu Fu-kuei spioneert voor de Chinese revolutionairen;zij is vastbesloten zichzelf en ieder ander op te offeren voor de communistische zaak.
Terwijl krijgsheren en nationalisten elkaar aan stukken rijten en het Japanse leger elk moment kan binnenvallen, wordt Catherine de speelbal van twee meedogenloze mannen. Ondertussen ontdekt de verraden en trouweloze Yu Fu-kuei dat de liefde haar sterkste wapen is.
Adam Williams heeft achttien jaar in China gewoond. Hij is de Tai-Pan van Jardines: het hoofd van China’s grootste handelsonderneming. Al generaties lang woont zijn familie in China. Hij debuteerde in 2003 met de historische avonturensaga Het Paleis van de Hemelse Lusten, die speelt in China ten tijde van de Bokser-opstand.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.