BENALI, ABDELKADER (1975) - Bruiloft aan zee

Schrijver:
Titel: Bruiloft aan zee
Taal: Nederlands
Uitgever: Vassallucci, Amsterdam. 1998. Elfde druk. Gebonden (harde band). Lichtgeelbeige gekartonneerde band. Met stofomslag. 160 pp. 14¼ x 21¾ x 2 cm. 340 gr. Omslagontwerp en typografische verzorging René Abbühl, Amsterdam. Illustratie omslag Henri Matisse.
Bijzonderheden: Zeer fraai exemplaar. In nieuwstaat.
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
BENALI, ABDELKADER (1975)
Bruiloft aan zee
Vassallucci, Amsterdam. 1998. Elfde druk. Gebonden (harde band). Lichtgeelbeige gekartonneerde band. Met stofomslag. 160 pp. 14¼ x 21¾ x 2 cm. 340 gr. Omslagontwerp en typografische verzorging René Abbühl, Amsterdam. Illustratie omslag Henri Matisse. Foto achterzijde Oscar Tabares. ISBN-10 90 5000 018 5. Debuutroman. Bekroond met de Geertjan Lubberhuizen Prijs. Ook ontving Benali in Frankrijk voor deze roman de prestigieuze 'Prix de Meilleur Premier Roman Étranger'.
De twintig jaar oude Lamarat Minar keert met zijn familie terug naar zijn geboortestreek waar, in het nagenoeg verlaten kustplaatsje Touarirt, het huwelijk voltrokken zal worden van zijn zus Rebekka met haar oom Mosa. Op de vooravond van de bruiloft ontdekt Lamarat dat Mosa ertussenuit geknepen is; zijn vader draagt hem op de deserterende bruidegom op te sporen. Door de alwetende taxichauffeur Chalid wordt hij naar de Spaanse kroonkolonie Melilliaar vervoerd, waar hij zijn oom in de lokale hoerenkast 'Lolita' in beschonken toestand aantreft. Uiteindelijk vindt de bruiloft alsnog plaats, zij het op onconventionele wijze en op een ongebruikelijke locatie...
Bruiloft aan zee is een met veel vaart en enthousiasme geschreven roman vol passie, schaamte en culturele verwarring, die op aanstekelijke en humoristische wijze verslag doet van het conflict tussen de tradities van 'de landstreek'en het leven in 'de West'.
'Hij kauwt op elk woord, het proeft en geniet, dat blijkt uit alles, het plezier spat er vanaf.' - Hans Goedkoop, NRC Handelsblad
'Hij jongleert met zichtbaar plezier met woorden en vertelt zijn verhaal met zo'n vaart dat soms bladzijden lang de leestekens ontbreken.' - Marc Guillet, Algemeen Dagblad
Zeer fraai exemplaar. In nieuwstaat.

BOOKNUMBER: 22566
Verder lezen

Willy Demacker Books

Willy Demacker Books uit Amsterdam

Logo Willy Demacker Books

Let op: uit ervaring blijkt dat ons antwoord via Boekwinkeltjes in uw Spam-box terecht kan komen. Lijkt het erop dat u geen antwoord krijgt? Kijk daar dan even !!! Het overgrote deel van onze boeken staat (nog) niet online. Mail (info@demacker.nl) of bel/app (0633 700 886) wanneer u een titel zoekt. Niet geschoten is altijd mis.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

BENALI, ABDELKADER (1975) - Bruiloft aan zee BENALI, ABDELKADER (1975) - Bruiloft aan zee

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Willy Demacker Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Willy Demacker Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Willy Demacker Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Willy Demacker Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Willy Demacker Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.