Steinbeck, John - The Pearl + vocabulary (engels-nederlands) :

Schrijver:
Titel: The Pearl + vocabulary (engels-nederlands) : vrolijke set van 5 verschillend gekleurde boekjes
Taal: Engels
Uitgever: J.M. Meulenhoff
Bijzonderheden: Jaren 60, vijf boekjes, ingenaaid, softcover, 2 met naam/datum voorin, lichte leessporen, 3 hebben vlekjes op snee.
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 4,40 (binnen Nederland)
Meer info: Betreft 5 x het boekje The Pearl met 5 x vocabulair als losse bijlage. De boekjes hebben allemaal een anders gekleurde kaft, waardoor het een vrolijk setje is. Leuk voor onderwijs doeleinden.

Eline's Bookshop

Eline's Bookshop uit Alkmaar

De genoemde verzendkosten gelden binnen Nederland. Als het pakketpost betreft is dit vermeld in de omschrijving. De verzendkosten voor pakketpost zijn gebaseerd op verzending naar een DHL servicepunt bij u in de buurt. Bezorging aan huis heeft een meerprijs van €1,25.
Indien u meerdere boeken in één keer bestelt volstaat één keer de verzendkosten tot maximaal één keer de kosten voor pakketpost.
Na betaling worden de boeken zo snel mogelijk verstuurd, tenminste twee keer per week.
Geen verzending naar het buitenland.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Steinbeck, John - The Pearl + vocabulary (engels-nederlands) : vrolijke set van 5 verschillend gekleurde boekjes Steinbeck, John - The Pearl + vocabulary (engels-nederlands) : vrolijke set van 5 verschillend gekleurde boekjes Steinbeck, John - The Pearl + vocabulary (engels-nederlands) : vrolijke set van 5 verschillend gekleurde boekjes Steinbeck, John - The Pearl + vocabulary (engels-nederlands) : vrolijke set van 5 verschillend gekleurde boekjes

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Eline's Bookshop

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Eline's Bookshop
  • Na uw bestelling ontvangen u en Eline's Bookshop een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Eline's Bookshop vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Eline's Bookshop kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.