Een Jaar Als (G)Een Ander

Schrijver:
Titel: Een Jaar Als (G)Een Ander
ISBN: 9789045011240
Uitgever:
Bijzonderheden: Nieuw
Beschikbaar: 5 exemplaren
Prijs: € 9,90 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Het jaar 2001 was een veelbewogen jaar in het veelbewogen leven van de Vlaamse schrijfster Kristien Hemmerechts (1955). In vele van haar dagboekaantekeningen duikt de naam van Herman de Coninck op, haar echtgenoot die op 22 mei 1997 in Lissabon op straat stierf in de armen van Anna Enquist. In de zomer van 2001 werd de dochter van Anna Enquist op de Dam in Amsterdam op de fiets doodgereden. Ook de namen van Ben en Rob, de zoontjes uit haar eerste huwelijk die allebei jong stierven, vallen veelvuldig. En dan was er ook nog de elfde september. Maar het is niet alleen uitzichtloze ellende waar ze over schrijft: ze heeft een nieuw 'lief', ze voltooit een nieuwe roman ('Donderdagmiddag. Halfvier'). De notities lijken ongepolijst, nu eens bestaan ze uit niet meer dan een losse zin, dan weer beslaan ze enkele pagina's. Je krijgt een aardig beeld van de achterkant van een schrijversleven, de angst en de schroom om in het openbaar op te treden, het soms verachten van het domme publiek, de vreugde wanneer een zaal reageert zoals hij moet reageren. Dat er een enkel feitelijk slordigheidje is blijven staan, moet maar voor lief genomen worden. Paperback; kleine druk.

Verder lezen

Palletmakelaar.nl

Palletmakelaar.nl uit Harlingen

Logo Palletmakelaar.nl

Via www.boek-menu.nl besteld u nieuwe en gebruikte boeken voor leuke prijzen. Boeken besteld op werkdagen voor 16:00 uur worden nog dezelfde werkdag verzonden met Post NL Boeken besteld op werkdagen na 16:00 uur of in de weekenden worden de eerstvolgende werkdag verzonden.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Een Jaar Als (G)Een Ander

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Palletmakelaar.nl

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Palletmakelaar.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en Palletmakelaar.nl een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Palletmakelaar.nl vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Palletmakelaar.nl kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.