Eichhorn, L. - De Jacht op de Vergadertijger

Schrijver:
Titel: De Jacht op de Vergadertijger
ISBN: 9789052616964
Taal: Nederlands
Uitgever: SDU 2009. Gebonden 112 blz. Bijzonder boekje! Als nieuw! Briefpost 2,90
Bijzonderheden: PSYCHOLOGIE ... Maak vergaderingen weer nuttig en leuk!! ZIE FOTO'S VOOR MEER INFO.
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Bekruipt jou tijdens vergaderingen soms het gevoel: Wat zitten we hier te doen? Routinematige bijeenkomsten zonder duidelijk doel, langdradige sprekers en eindeloos uitstel van beslissingen... Je bent beland in het territorium van de vergadertijger!
Ga op jacht!
In veel situaties is vergaderen helemaal geen effectief instrument: Je leert sporen herkennen van de vergadertijger.
Je leert de verschillende soorten tijgers herkennen: is jouw collega een originele vergadertijger, een filosofische tijger, een late tijger, een alwetende tijger, een koekiemonstertijger of een territoriale tijger?
Je leert vallen in de leefomgeving van de vergadertijger uit te zetten, waardoor hij/zij zich minder laat zien. Er bestaan immers leuke en effectieve alternatieven voor vergaderen.
Je leert vallen in de leefomgeving van de vergadertijger uit te zetten, waardoor hij/zij zich minder laat zien. Er bestaan immers leuke en effectieve alternatieven voor vergaderen.
En als vergaderen dan toch echt moet, leert je het proces zo in te richten dat je snel doordringt tot de inhoud, en effectieve besluitvorming is verzekerd.
Verder lezen

Boekenmarkt Sleen uit Sleen

Logo Boekenmarkt Sleen

Boekenmarkt Sleen is een initiatief van de Stichting Behoud Monumentale Kerk Sleen, met de bedoeling tweedehands boeken te verkopen. De opbrengst wordt volledig besteed aan het onderhoud van het monumentale kerkgebouw.
Ik pak de boeken zorgvuldig in en stuur ze binnen een week aan je op.
Ophalen uit Sleen na tel. afspraak 0591-362436. Gratis bezorgen in Sleen, Erm, Noord-Sleen of Diphoorn. …
Als je op deze website sorteert op "Bijzonderheden", dan krijg je de onderwerpen op alfabet.
Website beheerder Roel Tijben.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Eichhorn, L. - De Jacht op de Vergadertijger Eichhorn, L. - De Jacht op de Vergadertijger Eichhorn, L. - De Jacht op de Vergadertijger Eichhorn, L. - De Jacht op de Vergadertijger

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekenmarkt Sleen

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekenmarkt Sleen
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekenmarkt Sleen een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekenmarkt Sleen vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekenmarkt Sleen kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.