Ogilvie, Derek - Baby's wil is wet

Schrijver:
Titel: Baby's wil is wet
ISBN: 9789048000708
Taal: Nederlands
Uitgever: Carrera
Bijzonderheden: 2008, 122 pp, paperback, in goede staat
Prijs: € 2,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit handboek is bedoeld om concreet te raadplegen als een kind moeilijk gedrag vertoont. Het beschrijft het effect van de gemoedstoestand van ouders op de ontwikkeling van het kind. Problemen in de relatie met de ouders komen tot uiting in het gedrag van het kind. Voor negatief gedrag in specifieke situaties worden tips gegeven voor de ouders. Het gaat dan bijvoorbeeld om thema's als eten, wassen en praten, maar ook de inrichting van het huis. Het boek leest gemakkelijk. Het is geïllustreerd met losse teksten en opmerkingen om als ouder eens over na te denken. Dit handboek geeft deels een beeld van de manier waarop Derek Ogilvie werkt, deels is het een filosofie over opvoeden.
Verder lezen

Bladaaltje uit Andel

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ogilvie, Derek - Baby's wil is wet

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Bladaaltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Bladaaltje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bladaaltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bladaaltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Bladaaltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.