SNIJDERS, L.A. - De getallen in de bijbel en hun verhaal

Schrijver:
Titel: De getallen in de bijbel en hun verhaal
ISBN: 9789025946012
Uitgever: Baarn, Ten Have, 1995
Bijzonderheden: 319 pp. Goede staat. Hardcover.
Prijs: € 11,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In de bijbel komen veel getallen voor. Niet altijd met de bedoeling precieze informatie over maten, afstanden, tijden en aantallen te geven. Vaak klinken in de bijbelse getallen diepere, symbolische betekenissen door. Het betreft hier een grotendeels ongewijzigde herdruk en samenvoeging van 'Alle getallen van de bijbel' uit 1978 en 'Het verhaal van de getallen in de bijbel' uit 1984 (a.i.'s 78-9-208-4 en 85-19-188-4), aangevuld met een nieuw hoofdstuk over verborgen getallen. Het huidige boek bestaat derhalve uit twee onderdelen: een helder overzicht (concordantie) van alle bijbelplaatsen waarin getallen voorkomen, en een toelichting op de betekenis van deze getallen. In de loop der geschiedenis meenden velen op grond van ingewikkeld rekenwerk met bijbelse getallen de exacte datum van Christus' wederkomst te kunnen voorspellen. De auteur, een Ned. Herv. emerituspredikant, is zelfs uitermate voorzichtig in het trekken van conclusies. Juist daardoor is dit boek een waardevol hulpmiddel voor een ieder, die dieper in de bijbelse verhalen wil doordringen en de vaak symbolische taal van de getallen wil leren verstaan. (Biblion recensie, Dr. H.C. Stoffels.)
Verder lezen

Spinoza uit Amsterdam

Gespecialiseerd in Spinoza en Jodendom. Buspakjes NL 3.50. Pakketverzending (met track-and-trace) binnen NL voor 5,-- ongeacht het gewicht. Pakketten naar Belgie en Duitsland: 7,50. Btw-factuur wordt bijgesloten. Bezoekers zijn welkom op afspraak

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Spinoza

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Spinoza
  • Na uw bestelling ontvangen u en Spinoza een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Spinoza vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Spinoza kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.