Louwman, Jan - De geheime club van Brammetje Bond

Schrijver:
Titel: De geheime club van Brammetje Bond
Taal: Nederlands
Uitgever: Kluitman
Bijzonderheden: zj, hardcover, 92 pp, in zeer goede staat, blz beetje vergeeld
Prijs: € 1,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Brammetje en zijn vrienden Pietje en Freddie richten een geheime club op, de G.G.D.: de Grote Geheime Drie. Een oud schuurtje wordt hun clubhuis, dat wordt ingericht met allerlei oude dingen die ze van huis meenemen. De leden van de club vergaderen bij flikkerend kaarslicht en verzinnen plannen. Maar ze maken ook regels voor hun club. Hun geheimzinnige gedoe valt ander jongens op en die achtervolgen Brammetje en zijn clubgenoten om te weten te komen wat zij doen. Een paar dagen later blijkt er een geheimzinnige bezoeker in het clubhuis te zijn geweest. Hij heeft een kaartje achtergelaten, waarop staat: De Grote Groene Draak was hier. De G.G.D. staat voor een raadsel: wie is die Groene Draak?
Verder lezen

Bladaaltje uit Andel

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Louwman, Jan - De geheime club van Brammetje Bond

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Bladaaltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Bladaaltje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bladaaltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bladaaltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Bladaaltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.