Flens, C., Vinke, H., Kollaart, S. - Zorgboek Depressie

Schrijver:
Titel: Zorgboek Depressie
ISBN: 9789086480197
Taal: Nederlands
Uitgever: Stichting September
Bijzonderheden: 2007 / 304pp / Paperback / In Zeer Goede Staat
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

Dit zelfzorgboek Depressie is geschreven voor mensen met depressie en hun naasten. Het geeft informatie over depressie zelf, maar ook over de gevolgen van depressie in uw leven. En: het boek beschrijft wat u zelf kunt doen om de kans op depressie zo klein mogelijk te maken.

Eén op elke vijf Nederlanders krijgt in zijn of haar leven te maken met depressie. Meestal komen zij hier weer uit, soms op eigen kracht, soms met hulp. Toch zet een depressie het leven vaak flink op de kop en roept dit heel wat vragen op.

Wat is er precies met me aan de hand?… Wat kan ik zelf aan mijn depressie doen?… Kan ik hier hulp bij krijgen?… Wat is psychotherapie precies?… Hoe zit het met medicijnen tegen depressie?… Wat kan mijn partner voor me doen?… Wat kan ik mijn kinderen over depressie vertellen?… Wat kan ik doen om te voorkomen dat de depressie terugkomt?… Dit boek geeft duidelijke antwoorden op deze en nog veel meer vragen.

Stichting Pandora en Stichting September namen het initiatief tot dit boek. Veel van de bijdragen zijn gebaseerd op de ervaringen van mensen die lijden aan depressie. Vooral de vrijwillige medewerkers van de Pandora Depressielijn leverden een bijdrage. Hun eigen ervaring met depressie en de vele gesprekken met bellers zijn de basis geweest voor de praktische informatie en vele tips die het boek bevat. Dat maakt het boek herkenbaar voor iedereen die met depressie te maken heeft.

Daarnaast hebben veel professionele deskundigen en hun organisaties aan dit boek meegewerkt: Stichting Pandora, Depressie Centrum van het Fonds Psychische Gezondheid, Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie, Nederlandse Vereniging voor Psychiatrische Verpleegkunde, Nederlands Instituut van Psychologen, Cliëntenbond in de GGZ, Stichting Labyrint
In Perspectief, Informatiepunt voor Winterdepressiepatiënten Nederland, Optima Farma, Wetenschappelijk Instituut Nederlandse Apothekers (WINAp), DGV Nederlands Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik, Per Saldo, Breed Platform Verzekerden en Werk, Stichting De Ombudsman, Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (NIBUD), Consumentenbond, Zorgverzekeraars Nederland, Nederlandse Patiënten en Consumenten Federatie (NPCF) en Zorgbelang Nederland.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Flens, C., Vinke, H., Kollaart, S. - Zorgboek Depressie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.