Moreau, Bea, Rijnen, Roos - De Reizende Zon / activeer uw Licht

Schrijver:
Titel: De Reizende Zon / activeer uw Lichtkracht
ISBN: 9789089542328
Taal: Nederlands
Uitgever: Elikser B.V. Uitgeverij
Bijzonderheden: 1ste Druk / 2010 / 185pp / Paperback / In Zo Goed Als Nieuwstaat
Prijs: € 13,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

"Voel en ervaar hoe uw individualiteitbewustzijn zich verruimt en engageert met het collectieve bewustzijn van deze groep. Geliefden, dit collectieve bewustzijn is voor u allen vanuit Atlantis. Dit is dan ook een hernieuwde verbinding. U, die elkander zo bent kwijtgeraakt. U, die elkander in uzelven weer erkent en ziet. Het raakt uw zielenpijn en zielenvreugde. Vrees niet: u allen wordt geleid en begeleid.
U bent veilig in Liefde en Licht van de zon die zich in zo veel verschillende gedaanten zal laten zien. Zoveel als de zoveel zonnen, die u nog niet wederom hebt erkend in uw wezen. Omarm uzelf, laat de ontroering en de pijn er zijn, zodat u uw zon laat stralen."

Een deel uit een channeling, gegeven aan het begin van een spirituele groepsreis door Egypte.

In dit boek doen Bea Moreau en Roos Rijnen verslag van hun Egyptereis die hen diep van binnen raakt. Op diverse heilige plaatsen in Egypte geeft Bea channelingen door, met warme, diepe wijsheden. Tevens doen ze verslag van wat ze onderweg allemaal tegenkomen. Op ieder pagina van dit boek voel je een oude, sterke kracht. Je voelt je gedragen en gesteund om je eigen weg te gaan, op het pad van het Licht. Een bijzonder boek, waarin oude wijsheden op heel toegankelijke wijze worden gedeeld.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Moreau, Bea, Rijnen, Roos - De Reizende Zon / activeer uw Lichtkracht

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.