Pieck, Anton - Anton pieck ambachtsman / druk 1

Schrijver:
Titel: Anton pieck ambachtsman / druk 1
ISBN: 9789060912775
Taal: Nederlands
Uitgever: Kampen Uitg Van
Bijzonderheden: 2002, Gebonden
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
Anton Pieck was een van de bekendste Nederlands illustratoren. In 1985 werd hij 90 jaar; deze gebeurtenis werd opgeluisterd met een nieuw boek, waarvan nu de 3e en gewijzigd druk verschijnt.
Alle hoogtepunten uit zijn omvangrijke oeuvre zijn in de uitgave opgenomen, vergezeld van een geschreven portret in de vorm van een gesprek met de journalist Frans Keijsper. Vele facetten van deze geliefde kunstenaar worden belicht: de tekenaar, de schilder, de etser en de lithograaf.
Wie de illustraties in dit boek bekijkt zal ongetwijfeld onder de indruk komen van de stuwende werkkracht van Anton Pieck. Hij heeft gewerkt tot en met de laatste dag van zijn leven, 23-11-1987.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pieck, Anton - Anton pieck ambachtsman / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Helga

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Helga
  • Na uw bestelling ontvangen u en Helga een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Helga vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Helga kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.