Walter, J. - De keuze

Schrijver:
Titel: De keuze
ISBN: 9789085530060
Taal: Nederlands
Uitgever: Elmar-Van Halewyck
Bijzonderheden: 2005. 277pp. In perfecte staat.
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Jess Walter is een schrijver met het zeldzame talent om de menselijkheid en emotie in mensen aan beide kanten van de wet naar boven te halen. Zijn eerste twee romans, ‘Riviermoorden’ en ‘Schuldbekentenis’, zijn onthaald als ‘hypnotiserend en indringend’.
Zijn nieuwste roman gaat over de handel en wandel van Marty Hagen, die als 15-jarig straatjongetje uit New York in de wereld van de misdaad belandde en nu, met 36, een behoorlijke ‘staat van dienst’heeft. Het gaat daarbij niet om ernstige misdaden, en zeker niet om geweldsmisdrijven - Marty is een onverbeterlijke ‘kleine crimineel’.
Min of meer per ongeluk komt hij in de belangstelling te staan van de FBI, hetgeen leidt tot een nieuwe naam, een nieuwe woonplaats en een nieuw leven.
Zo wordt Marty Hagen uit New York ‘herboren’als Vince Camden uit Spokane.
Maar Vince komt er snel achter dat het niet zo gemakkelijk is om je verleden achter te laten - en al helemaal niet als je oude ik wordt achtervolgd door een huurmoordenaar. Hij raakt verstrikt in de problemen van een plaatselijke politicus, ziet zijn fraudezaakje met creditcards als een kaartenhuis in elkaar vallen en wordt heen en weer getrokken tussen een jonge advocate en een neurotische prostituee. Op de vlucht van Spokane naar New York, komt hij erachter dat de enige plek waar hij verlossing kan vinden een stemhokje is…
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Walter, J. - De keuze Walter, J. - De keuze

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.