Buchwald, Christoph - Gute Nacht, Freunde / Duitsland in vijfen

Schrijver:
Titel: Gute Nacht, Freunde / Duitsland in vijfentwintig boeken
ISBN: 9789059366619
Taal: Nederlands
Uitgever: Cossee
Bijzonderheden: 2016, 640pp, paperback. Nieuw
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 1,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Een persoonlijke lijst van 25 Duitse boeken van de uitgever, auteur en vertaler (Tübingen, 1951), met onderbouwing van zijn keuze. De geselecteerde werken moesten in een adequate Nederlandse vertaling voorhanden zijn en de lijst moest een levendige spiegel vormen van bepalende gebeurtenissen in de Duitse geschiedenis van de afgelopen 100 jaar. Dat bijna de helft van zijn keus uit eigen stal (Cossee) komt – literaire herontdekkingen als Hans Fallada en Alfred Andersch, nieuw talent als Wolfgang Hernndorf en Kristine Bilkau en hier onbekende parels als Anna Gmeyner – is gezien zijn pioniersrol begrijpelijk (maar waarom tweemaal Fallada?). Gecompleteerd met lijstjes ‘vergelijkbare thematiek, aanvullende literatuur’ en chronologie. In kort bestek weet hij een schat aan (achtergrond)informatie over de mentaliteit en (literaire) historie van Duitsland te presenteren, waarbij de persoonlijke anekdotes als jonge redacteur (zoals met Irmgard Keun) en persoonlijke terzijdes de krenten in de pap vormen. Interessante, compact informatieve en deskundig becommentarieerde essaybundel voor een breed publiek. Gepubliceerd in het kader van de Boekenweek 2016.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Buchwald, Christoph - Gute Nacht, Freunde / Duitsland in vijfentwintig boeken Buchwald, Christoph - Gute Nacht, Freunde / Duitsland in vijfentwintig boeken

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.