Yvonne Brill, Brill, Yvonne - Bianca en het Gouden Godenpaard

Schrijver:
Titel: Bianca en het Gouden Godenpaard
ISBN: 9789026105630
Uitgever: Fontein
Bijzonderheden: Kaft of papier verkleurd / vlek of streep op boekblok. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 1992. Taal: Nederlands.
Prijs: € 12,80
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De club van zes vertrekt per boot naar Griekenland om het paard Xerxes terug te brengen. Op Graceland maken ze kennis met de bewoners van het bergdorp. Bianca ontdekt in de stallen Eclips, die direct maar Het Gouden Godenpaard wordt genoemd. Eclips wordt bereden door sterjockey Niko. Er gebeuren vreemde dingen. Niko wordt gekidnapt en voor zijn vrijlating wordt een fikse beloning geëist. Wat weet Christos, de jonge schaapherder van wie Bianca het zwaar te pakken heeft, over de kidnapping?
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Al u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, de volgende dag geleverd. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Yvonne Brill, Brill, Yvonne - Bianca en het Gouden Godenpaard