Bochove, Jet van en Wijsman Marlou - Zou het de overgang kunnen

Schrijver:
Titel: Zou het de overgang kunnen zijn ? / compacte en praktische informatie over klachten, behandelingen en preventie
ISBN: 9789022535707
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekerij
Bijzonderheden: 2003, paperback
Prijs: € 2,00
Verzendkosten: € 3,48 (binnen Nederland)
Meer info:
Compacte en praktische informatie over klachten, behandelingen en preventie
Lichamelijke en psychische klachten komen in elke leeftijdsfase voor. Maar bij vrouwen boven de veertig roepen ongemakken ineens een aantal vragen op.
Zou het de overgang kunnen zijn of zijn dit 'gewone' ouderdomsverschijnselen? Moet ik een arts raadplegen of verdwijnen de klachten vanzelf? Hoe groot is de kans op botontkalking? Kan ik veilig hormonen gebruiken? Gaan die depressies ooit over?
Jet van Bochove (1947) en Marlou Wijsman (1947) geven kort en helder antwoord op deze en andere vragen. Ze bieden praktische oplossingen en besteden aandacht aan preventie van aandoeningen die door de overgang veroorzaakt worden. Tevens belichten ze de cultuur-historische en maatschappelijke aspecten van deze levensfase.
Zou het de overgang kunnen zijn? is een informatie en overzichtelijk boekje voor vrouwen vóór en in de overgang.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bochove, Jet van en Wijsman Marlou - Zou het de overgang kunnen zijn ? / compacte en praktische informatie over klachten, behandelingen en preventie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Helga

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Helga
  • Na uw bestelling ontvangen u en Helga een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Helga vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Helga kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.