LOZE, Pierre. - Marc Corbiau, architect. NL.

Schrijver:
Titel: Marc Corbiau, architect. NL.
Uitgever: , MARDAGA PIERRE, 2000.,
Bijzonderheden: softcover, 287 pages. Nederlandstalige uitgave ISBN 9789020939903.
Prijs: € 45,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
MONOGRAPH Sinds dertig jaar ontwerpt Marc Corbiau exclusieve huizen. Hij werkt daarvoor samen met de beste kunstenaars, decorateurs en tuinarchitecten, omdat hij controle wil houden op zowel interieur als exterieur. Hoewel zijn huizen telkens weer ontworpen worden in overeenstemming met de smaak en de cultuur van de bewoners, onderkent men er toch een eenheid in. Corbiau wordt geïnspireerd door de kunst en architectuur uit de Oudheid, door de gebouwen van Palladio, maar ook door het Amerikaanse minimalisme. Deze benadering, die het klassieke met het moderne verenigt, en die zoekt naar harmonie en zuivere geometrie, creëert een architectuur die rust en sereniteit uitstraalt. Dit boek is als een wandeling door huizen die nooit eerder werden getoond aan het publiek. Hierbij staat de levenskunst centraal. Het boek toont ons een veelzijdig architect, die in de eerste plaats ruimte creëert, maar die tegelijk ook een omgeving schept waarin de levenslust en het gevoel voor schoonheid van de bewoners terug te vinden zijn.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.