Michael Katz Krefeld - Ontspoord

Schrijver:
Titel: Ontspoord
ISBN: 9789044626278
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: Kan prijssticker op kaft hebben. Kan prijs met potlood op schutblad hebben. Kan ex-libris sticker hebben. Ongelezen
Prijs: € 10,10
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:
Auteur: Michael Katz Krefeld

Na de brute moord op zijn vriendin is rechercheur Thomas Ravnsholdt op ziekteverlof gestuurd door het politiekorps. Vol zelfverwijt over de dood van zijn geliefde heeft Ravn zich teruggetrokken op zijn oude motorboot in het centrum van Kopenhagen.
Ravn wordt uit zijn rouwperiode gerukt wanneer een goede vriend zijn hulp inroept om een jong meisje op te sporen dat een paar jaar geleden spoorloos is verdwenen. Het onderzoek dwingt Ravn terug te keren naar zijn oude werkterrein en zich in de onderwereld van Kopenhagen te begeven. Alles wijst erop dat het meisje verkocht is aan de beruchte crimineel Slavros, die er een netwerk van bordelen in Europa op na houdt. Het spoor leidt naar Stockholm, naar een plek duisterder dan de hel.
In een wedloop met de tijd probeert Ravn te achterhalen of het meisje nog leeft. Maar zijn onderzoek wordt bemoeilijkt door de onbekende seriemoordenaar die Stockholm al jaren in zijn greep houdt. Een sadist, die zijn slachtoffers tentoonstelt op de stortplaatsen van de stad, en die nu zijn volgende slachtoffer heeft uitgekozen.

Michael Katz Krefeld (1966) debuteerde in 2007 met F�r stormen, waarvoor hij de debutantenprijs van de Danske Kriminalakademi kreeg. Zijn laatste boek werd verkozen tot de beste Deense thriller van 2012 en genomineerd voor de Glasnoglen, de prijs voor de beste Scandinavische thriller. Nu komt hij met een bloedstollende serie rond de briljante maar zelfdestructieve rechercheur Thomas Ravnsholdt. Ontspoord is het eerste deel in deze serie en werd wereldwijd verkocht aan zeventien landen.

De Deense pers over Ontspoord:

'Meesterlijk en hardboiled. ' jyllands-posten ****

'Krefeld bevindt zich op hetzelfde niveau als de allerbesten. ' politiken ****

'Bezorgt de lezers verhitte, slapeloze nachten. ' berlingske ****

'Een heel goede serie. ' ekstra bladet ****
Verder lezen

Per Boek Wijzer

Per Boek Wijzer uit Heerhugowaard

Logo Per Boek Wijzer

Nederland Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten binnen Nederland. Betaling kan via onze webshop.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Michael Katz Krefeld - Ontspoord