boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

batelaan, marlies - Pasta / lekker en veelzijdig

Schrijver:
Titel: Pasta / lekker en veelzijdig
ISBN: 9789058551528
Taal: Nederlands
Uitgever: sonama
Bijzonderheden: 2004, paperback, goede staat, Het boek is ingedeeld in de hoofdstukken: soepen, salades, gevulde pasta, met vlees, met vis, vegetarisch en uit de oven. Bij bijna elk recept is een mooie kleurenfoto opgenomen en wordt vermeld hoe lang de bereidingstij
Prijs: € 8,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Weinig gerechten zijn zo lekker en eenvoudig te bereiden als pastagerechten. Ze zijn zo klaar en er is oneindig mee te variëren. Niet voor niets dus dat pasta een van de populairste producten is in de hedendaagse keuken!
Pasta - Lekker en veelzijdig, de nieuwste uitgave van TIP Culinair, staat boordevol geteste recepten voor salades, maaltijdsoepen, lichte lunches, snelle maaltijden en verrukkelijke ovengerechten. Lasagne bolognese, penne met raapstelen en kikkererwten, spaghetti met venusschelpen, minestrone alla genovese, lauwwarme pastasalade met pastrami en walnotendressing, ravioli met spinazie en ricotta, en vele andere traditionele en verrassende recepten komen aan bod om eindeloos van te kunnen genieten.
Naast de recepten vind je in de inleiding aanwijzingen hoe je zelf pasta kunt maken, hoe je pasta moet koken, en worden de diverse pastasoorten die in de receptuur voorkomen, beschreven en afgebeeld.
Toon minder
Recensie(s)
Nieuw deel in de serie kookboeken van het tijdschrift Tip Culinair. Pasta is nog steeds erg populair omdat de recepten snel te bereiden zijn en bijna iedereen pasta wel lekker vindt. Ook de 130 recepten in dit boek zijn snel klaar. De meeste recepten staan tussen een kwartier en een half uur op tafel. Natuurlijk zijn er veel recepten opgenomen met tomaat, aubergine, spinazie, zalm en kaas. Maar er zijn ook recepten met bijvoorbeeld boerenkool, venkel, garnalen, tuinbonen en rucola. Het boek is ingedeeld in de hoofdstukken: soepen, salades, gevulde pasta, met vlees, met vis, vegetarisch en uit de oven. Bij bijna elk recept is een mooie kleurenfoto opgenomen en wordt vermeld hoe lang de bereidingstijd is en hoeveel kcal. het recept per persoon bevat. Naast de ingredientenlijst staat een duidelijke stap-voor-stap beschrijving. Achterin het boek een uitgebreid register op ingredient.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

batelaan, marlies - Pasta / lekker en veelzijdig