Rupp, Ronald - Zelfvertrouwen in zeven stappen

Schrijver:
Titel: Zelfvertrouwen in zeven stappen
ISBN: 9789021518503
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos
Bijzonderheden: 2008 / paperback / 192 pag. / 336 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Wie wil er zijn zelfvertrouwen verbeteren? Trainer/coach Ronald Rupp vroeg het tijdens een training aan twaalf stoere, jonge medewerkers van een succesvol bedrijf. Er gingen twaalf vingers in de lucht.

Een betere vraag lijkt dus: wie wil er nou níet werken aan zijn zelfvertrouwen? Ronald Rupp besloot daarom een doeboek te schrijven over zelfvertrouwen. Maar liefst acht jaar schaafde hij aan de teksten en oefeningen.
Zijn workshops en trainingen voor de meest uiteenlopende klanten verschaften hem steeds meer inzichten.

Zijn pleidooi voor zelfvertrouwen werd niet één strakke methode, maar biedt een brede blik. Ronald Rupp neemt zijn lezer mee op een reis. Wat is zelfvertrouwen eigenlijk? Welke misvattingen bestaan er over zelfvertrouwen? In heldere taal en op humoristische wijze bestrijdt Rupp de belangrijkste vooroordelen over zelfvertrouwen. Hij bewijst dat zelfkennis én zelfacceptatie de sleutels zijn tot zelfvertrouwen.

Dit boek is geen keurslijf. De lezer volgt een pad van zeven stappen.
Binnen deze zeven stappen zijn er 20 oefeningen en 43 opdrachten waaruit iedere lezer die oefeningen kiest die het beste zijn voor hem of haar. Zelfvertrouwen in zeven stappen biedt een enorme combinatie van keuzemogelijkheden en doet daarmee recht aan het unieke karakter van iedere lezer.

Ronald Rupp deed de inspiratie voor dit boek op in de praktijk en toetste de oefeningen in dit boek eveneens in de praktijk. Deelnemers aan zijn workshops over zelfvertrouwen werkten al met succes met de oefeningen die in dit boek staan. Bovendien gaven de oefeningen ook de auteur zelf kracht om door te gaan: 'Halverwege het boek zat ik in een dip en twijfelde ik aan mezelf. Mede door de oefeningen op mezelf toe te passen, lukte het me om weer genoeg zelfvertrouwen op te doen om dit boek af te kunnen schrijven.'

Zelfvertrouwen in zeven stappen is anders dan andere boeken over zelfvertrouwen. Die zijn vaak alleen gericht op veranderingen van het denken. In dit boek kan de lezer ook oefeningen doen voor het lichaam of over gedrag en gevoelens. Alle middelen worden dus ingezet om het zelfvertrouwen te vergroten. Ontdek je enorme potentieel met Zelfvertrouwen in zeven stappen!

Drs. Ronald Rupp (1951) werkt met zijn bedrijf Rupp International Training &
Consultancy al 25 jaar als trainer/coach. Daarnaast is hij een fervent reiziger, kok en muziekliefhebber. Hij geeft advies, trainingen en workshops aan particulieren, het bedrijfsleven en de overheid.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 gram tot 2 kilo € 3,60 Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo) Verzendkosten: BELGIË: € 6,85 via DPD DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rupp, Ronald - Zelfvertrouwen in zeven stappen Rupp, Ronald - Zelfvertrouwen in zeven stappen Rupp, Ronald - Zelfvertrouwen in zeven stappen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.