Jozef Rulof - Geestelijke gaven

Schrijver:
Titel: Geestelijke gaven
ISBN: 9789060775738
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos Uitgevers Bv
Bijzonderheden: 1943 / 445pp / Hardcover / In Zeer Goede Staat - klein scheurtje in de omslag
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

Het boek GEESTELIJKE GAVEN behandelt diepgaand alles wat met mediumschap (channeling) te maken heeft. Het stoffelijke staat voortdurend met het geestelijke in verbinding. Zowel in het stoffelijke als in het geestelijke zijn zeven graden die van laag naar hoog tot een steeds hogere en verfijndere geestelijke ontwikkeling voeren. Mediumschap kan zich op talloze manieren uiten, bijvoorbeeld door helderhoren, -zien, -ruiken en -voelen. Het medium kan zich uitdrukken door taal (de directe stem), maar ook door schrijven en schilderen. Veel mediums hebben de gave van het genezen. Uitvoerig wordt uitgelegd hoe de meester van gene zijde hierbij een ondersteunende rol speelt. Dit boek geeft een diepgaande analyse van bijvoorbeeld de trance, de zeven graden van de slaap, het verschijnsel materialisatie en dematerialisatie. Verder gaat het uitgebreid in op de occulte wetten van de witte en zwarte magie, zowel in oost en west.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jozef Rulof - Geestelijke gaven

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.