Berg, Marinus van den / Brouwer, Alian - Als het stiller wordt,

Schrijver:
Titel: Als het stiller wordt, kijk je terug / beelden, woorden, gedachten en verhalen die je wilt bewaren als men zegt dat je moet loslaten
ISBN: 9789025956745
Taal: Nederlands
Uitgever: Have, Ten
Bijzonderheden: Perfecte nieuwstaat. Mooi gebonden exemplaar uit 2006, 48pp.
Prijs: € 9,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Wie achterblijft na het overlijden van een geliefde medemens, heeft het druk. Vooral in de eerste periode moet er van alles geregeld worden. Er is dan vaak begrip en aandacht voor hen die rouw dragen.
Naarmate de tijd verstrijkt, wordt het stiller en leger. Nabestaanden krijgen te horen dat ze maar eens moeten 'loslaten'. Maar nu neemt hun behoefte om terug te denken toe; juist nu zijn er beelden die ze willen bewaren. Stilte wordt nu belangrijker.
Deze bundel schept ruimte om de overledene te herinneren en te gedenken.
Beeldend kunstenaar Alian Brouwer heeft een atelier/galerie in Groningen.
Marinus van den Berg werkt als verpleeghuispastor bij de stichting Laurens, locatie Antonius IJsselmonde te Rotterdam.
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting. Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Berg, Marinus van den / Brouwer, Alian - Als het stiller wordt, kijk je terug / beelden, woorden, gedachten en verhalen die je wilt bewaren als men zegt dat je moet loslaten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Feestboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Feestboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Feestboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Feestboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Feestboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.