White, Edmund - De gehuwde man / druk 1

Schrijver:
Titel: De gehuwde man / druk 1
ISBN: 9789025496678
Uitgever: Contact
Bijzonderheden: 2000, 334pp, paperback. Gele vlekjes op bovenkant boekblok. Boek is ongelezen, in perfecte staat!
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
De Amerikaan Austin Smith woont in Parijs. Hij is negenenveertig jaar, kalend en heb een buikje. Steeds minder vaak lukt het hem jonge mannen te versieren, en moet hij het doen met herinneringen aan seksuele uitspattingen in het verleden. Bij toeval ontmoet hij in een sportschool de knappe jonge architect Julien. Hoewel ze telefoonnummers uitwisselen, durft Austin Julien niet te bellen omdat hij getrouwd is. Het is uiteindelijk Julien die belt. Austin, die voorzichtig is geworden sinds zijn verbroken relatie, heeft niet al te grote verwachtingen van deze ontmoeting. Langzaam ontwikkelt zich er een romance. Door hun verschillende achtergrond, leeftijd en temperament botsen Julien en Austin regelmatig op een komische manier. Maar aan de hemel verschijnt een donkere wolk. Op zoek naar gezondheid en geluk maken ze reizen naar Nice, Venetië, Rome, het Mexicaanse Yucatán, Montréal, Disney World, Key West en Marokko. 'De gehuwde man' is een levendige roman vol humor, bijzondere personages en prikkelende seks. Zonder enig vals sentiment neemt White de lezer mee in dit liefdesverhaal.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

White, Edmund - De gehuwde man / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.