Olivier Goldsmith - Foute mannen - Olivia Goldsmith

Schrijver:
Titel: Foute mannen - Olivia Goldsmith
ISBN: 9789044305968
Uitgever: House of Books B.V.
Bijzonderheden: 2002, 286pp, conditie zgan
Prijs: € 1,20
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:
Tracie heeft een zwak voor foute mannen. Van die klassieke James Dean-types met brede schouders in zwartleren jasjes. Maar waar zijn die te vinden?
Tracie begrijpt waarom haar goede vriend Jon geen succes heeft bij de vrouwen. Hij is een echte computerfreak en veel te aardig. Maar Jon houdt echt van Tracie - en niet als een 'gewone' vriend. Hoe kan hij haar hart veroveren? Jon bedenkt een slim plan en laat zich door racie omtoveren tot een sexy hartenbreker, inclusief gescheurde spijkerbroek en cool kapsel. Zijn succes tussen de lakens is ongekend, vertelt Tracies vriendin Beth blozend.
Nu zijn de rollen omgedraaid. Nu heeft Tracie een groot probleem. Want bij Jons aanblik krijgt ze kriebels in haar buik. Maar zij is niet de enige...
Met haar debuutroman The First Wives Club veroverde Olivia Goldsmith alle internationale bestsellerlijsten. Daarna vierde zij triomfen met onder andere Perfecte vrouwen.
Verder lezen

ans 2e hands shop

ans 2e hands shop uit Hoek van Holland

Logo ans 2e hands shop

VERZENDEN IN NEDERLAND Verzendkosten: tot 100 gram 2,75 tot 350 gram 3,65 tot 2 kg 4,00 Pakketten kunnen al vanaf 4,30 worden verzonden door UPS VERZENDEN NAAR HET BUITENLAND : na prijsopgave De meeste van mijn 1703 boeken hebben de conditie zgan (zo goed als nieuw). 29 december 2019

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Olivier Goldsmith - Foute mannen - Olivia Goldsmith

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij ans 2e hands shop

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met ans 2e hands shop
  • Na uw bestelling ontvangen u en ans 2e hands shop een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van ans 2e hands shop vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • ans 2e hands shop kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.