Roman, Sanaya - Leven in vreugde Sleutels tot persoonlijke kr

Schrijver:
Titel: Leven in vreugde Sleutels tot persoonlijke kracht en spirituele transformatie
ISBN: 9789020255706
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh - Hermes
Bijzonderheden: 1999 4e druk / stevige softcover / 151 pag. / 289 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Sleutels tot persoonlijke kracht en spirituele transformatie

Geleerden krijgen hun inzicht niet achter hun bureau maar in een ontspannen toestand, bijvoorbeeld onder de douche of tijdens het maken van een wandeling op het strand. Dit boek werd de auteur 'gegeven' door een bron van wijsheid die zij Orin noemt terwijl zij in een staat van rust en verruimd bewustzijn was. Zij ontving deze informatie over een periode van maanden in een serie meditatiesessies. De wijze en liefdevolle meester-leraar Orin geeft zo helder mogelijk informatie op verschillende gebieden. Het boek vertelt hoe Sanaya Roman het kanaal voor Orin werd en geeft zijn denkbeelden weer over onderwerpen als: vreugdevol leven; het negatieve veranderen in het positieve; de kunst van houden van jezelf, zelfrespect, zelfwaardering en eigenwaarde; liefde: de wijsheid van het hart kennen; evenwicht, stabiliteit en zekerheid bereiken; vrijheid is je geboorterecht; leven. in verbinding met je hogere doel. Elk hoofdstuk eindigt met speelse oefeningen om de gegeven leringen direct in de praktijk te kunnen brengen.

Recensie(s)
De inhoud van dit boek is via 'channeling' tot de auteur gekomen. In dit geval stelde ze zich als 'kanaal' beschikbaar voor boodschappen van 'meesterleraar Orin'. Zijn wijze adviezen betreffen de mogelijke verandering van een bestaan vol onmacht, somberheid, afhankelijkheid en (ook innerlijk) conflict in een leven gevuld met kracht, vreugde, vrijheid en (ook innerlijke) vrede. Het draait dus om het transformeren van het negatieve tot het positieve. Mocht dit 'zwaar' klinken: de toon van de teksten is licht en prettig, de 'eenvoud' van het boek maakt het makkelijk leesbaar. Het bevat, misschien wel wat erg beknopt, bijzonder waardevolle informatie, o.a. over zelfwaardering, herkenning van (vaak elkaar tegenwerkende) 'delen' in de persoon, een daarboven uitstijgend 'hoger zelf', bereikbaar via dis-identificatie, over de werking van affirmaties, en de helende kracht van de liefde en het licht. Elk van de negentien (korte) hoofdstukken van dit - de lezer ongetwijfeld aansprekende - boek wordt besloten met een aantal 'speelse oefeningen', die zeker als 'eye-openers' kunnen fungeren.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Roman, Sanaya - Leven in vreugde   Sleutels tot persoonlijke kracht en spirituele transformatie Roman, Sanaya - Leven in vreugde   Sleutels tot persoonlijke kracht en spirituele transformatie Roman, Sanaya - Leven in vreugde   Sleutels tot persoonlijke kracht en spirituele transformatie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.