Pino, R. - Zelfvertrouwen / oefeningen en overwegingen uit de p

Schrijver:
Titel: Zelfvertrouwen / oefeningen en overwegingen uit de praktijk van psychotherapie, toegepast bij het herstellen en opbouwen van zelfvertrouwen
ISBN: 9789055991181
Taal: Nederlands
Uitgever: Andromeda, Uitgeverij
Bijzonderheden: 7200, 249pp paperback in goede staat
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Met zelfvertrouwen leer je van jezelf te houden, van het leven te genieten en straal je warmte en vriendschap uit naar je omgeving.
Alle deuren gaan voor je open. Zelfvertrouwen is een stelsel gedachten die je over jezelf koestert. Met te veel zelfvertrouwen steek je blindelings de weg over, met te weinig blijf je te lang wachten. Zonder een gezonde dosis zelfvertrouwen maak je geen carrière, kun je geen kinderen opvoeden en durf je niet lief te hebben.
Ronald Pino, de auteur van 'Helder gezien met gesloten ogen' en nog vele andere boeken heeft persoonlijk ervaren hoe je met grote en kleine tegenslagen in het leven moet omgaan. Uit het beste van een meer dan dertig jarn durende ervaring als psychotherapeut met het opbouwen van zelfvertrouwen creëerde hij dit boek. Als je dit boek leest, leer je hoe je kunt leren houden van het leven. In ruil daarvoor merk je dat het leven ook van jou houdt.
Zorg dat je leert vertrouwen te hebben in jezelf en je voorziet je van een betrouwbare vriend voor het leven. Kijk goed in dit boek en als je daarna goed naar jezelf en je omgeving kijkt zie je een wereld vol mogelijkheden. Leven is heerlijk als je maar wilt leren hoe je dat moet aanpakken. Daarvoor schreef Ronald Pino dit boek.
Toon minder
Recensie(s)
Zelfvertrouwen is een stelsel van gedachten over jezelf. Het hebben of ontbreken ervan is medebepalend voor de kwaliteit van je leven. Zelfvertrouwen is ook bij tegenslagen in het leven te herstellen en verder op te bouwen. Uit zijn jarenlange ervaring als psychotherapeut geeft de schrijver allerlei oefeningen en overwegingen die, mits ze worden uitgevoerd, eraan bijdragen dat het zelfvertrouwen wordt vergroot. De oefeningen betreffen onder andere thema's als trauma's, karakter, pech en tegenslag, stommiteiten, eenvoud, burn-out en zelfmoord. Een voor een groot publiek geschreven boek dat, als je over de ironisch bedoelde, maar af en toe kinderlijk overkomende schrijfstijl heen leest, een heleboel zinvolle gedachten over zelfvertrouwen weergeeft. In vergelijking met de eerste druk (1989) is deze tweede editie zodanig uitgebreid dat de omvang bijna is verdubbeld.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pino, R. - Zelfvertrouwen / oefeningen en overwegingen uit de praktijk van psychotherapie, toegepast bij het herstellen en opbouwen van zelfvertrouwen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.