Schrameijer, Flip - Een wankele wereld

Schrijver:
Titel: Een wankele wereld
Taal: Nederlands
Uitgever: Eigen beheer
Bijzonderheden: 2007 / gebonden met SO / 210 pag. / 376 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De schrijver heeft in de periode voorafgaande aan de uitbreiding van het Workhome (woon-werkgemeenschap voor volwassenen met autisme) een aantal dagen op de afdeling doorgebracht en gesprekken gevoerd met bewoners en groepsleiding.

Hierdoor is een indringend en ontroerend portret ontstaan. Het boek geeft op een mooie en openhartige manier weer hoe het leven en werken op een dergelijke afdeling er uitziet. Een beeldend verslag (het boek is voor een deel in dialoog geschreven) van de zoektocht van medewerkers, maar ook van de bewoners, om van elke dag een aangenaam en zinnig geheel te maken.

Buitenstaanders krijgen door 'Een wankele wereld' een beeld hoe het Dr. Leo Kannerhuis de woon-werkgemeenschap voor mensen met autisme heeft ontwikkeld. Een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in autisme.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schrameijer, Flip - Een wankele wereld Schrameijer, Flip - Een wankele wereld Schrameijer, Flip - Een wankele wereld

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.